Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot demanar cita prèvia per fer la inspecció tècnica de vehicles agrícoles

Ja es pot demanar cita prèvia per fer la inspecció tècnica de vehicles agrícoles

09/06/2022

Una unitat mòbil es desplaçarà fins a diversos punts del municipi durant el mes de juny per oferir el servei i facilitar el tràmit als propietaris de tractors

Els veïns i les veïnes que disposin de vehicles agrícoles no hauran de desplaçar-se fora del municipi per passar la inspecció tècnica. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària del servei per desplaçar una unitat mòbil a Piera durant el mes de juny i facilitar, així, la gestió als propietaris de tractors i ciclomotors utilitzats per a treballar al camp. 

El dia 17 de juny els tècnics de l’empresa passaran la inspecció tècnica de vehicles (ITV) a Mas Marquet i el 20 de juny ho faran a la plaça del local social de Sant Jaume Sesoliveres. Finalment, el dia 21 de juny la unitat mòbil estarà ubicada al costat del camp de futbol. Les inspeccions es faran de 9 a 13 hores. 

Per poder accedir a aquest servei cal sol·licitar hora prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament, al 93 778 82 00. El termini finalitzarà el pròxim 14 de juny. 

Es recorda les persones usuàries que només es revisaran vehicles amb cita prèvia concertada, que cal respectar l’horari de citació i que hi hagi només una persona per vehicle. Pel que fa a documentació, cal portar la targeta d'inspecció tècnica de vehicles, el permís de circulació i l’acreditació de l'assegurança. Es recomana fer ús de guants i mascareta i pagar amb targeta.

Arxivat a: Obres i serveis
Tractor

Arxius adjunts