Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzen els tallers de suport i acompanyament educatiu

Finalitzen els tallers de suport i acompanyament educatiu

10/06/2022

Més d’un centenar d’alumnes han participat en aquestes sessions impartides en horari extraescolar en les quals han preparat tasques escolars i treballat hàbits d’estudi

Aquest mes han finalitzat els tallers de suport i acompanyament educatiu, repartits en 13 grups, que s’han dut a terme en els centres del municipi. Més d’un centenar d’alumnes han participat en aquestes sessions en les quals, a banda dels deures i les tasques escolars, s’han treballat hàbits d’estudi i altres estratègies per oferir suport i acompanyament educatiu a les persones participants.

Enguany s’ha pogut arribar a més infants gràcies a una dotació econòmica del Ministerio de Educación y Formación Profesional i el Fons de la Unió Europea pel Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Els tallers de suport a la tasca escolar són una acció educativa, realitzada en horari extraescolar, per ajudar l’alumnat més desafavorit a adquirir hàbits i tècniques d’organització i d’estudi, afavorir una actitud positiva vers l‘aprenentatge, col·laborar en l’assoliment de les competències bàsiques en finalitzar una etapa educativa i promoure l’ús de la llengua catalana com a instrument per a la comunicació, l’aprenentatge i la cohesió social.

Dins del Pla Educatiu d’Entorn ja s’està treballant en la valoració qualitativa d’aquests i en la proposta de cara el curs vinent on s’espera mantenir el nombre de grups i arribar a tots els centres educatius.

Arxivat a: Educació
Tallers estudi assistit
Tallers estudi assistit
Tallers estudi assistit
Logos