Portada > Actualitat > Notícies > JM Pastisser de Piera, escollit com un dels millors forns de pa de Catalunya

JM Pastisser de Piera, escollit com un dels millors forns de pa de Catalunya

16/06/2022

Bon regust a la vila pel reconeixement a l’obrador pierenc i un premi atorgat pels Gremis de Barcelona i Girona a Miquel Guarro

Piera es converteix en un dels epicentres de la cultura culinària amb el reconeixement a JM Pastisser com un dels millors pans artesans del país. L’establiment, situat al carrer Sant Cristòfol, apareixerà a la guia de Panàtics, associació especialitzada en la matèria, com un dels indrets catalans amb un dels pans amb més qualitat.

Josep Maria Mora, propietari de JM Pastisser, va rebre el 8 de juny a Barcelona el diploma que certifica el seu establiment com un dels millors comerços del territori dedicats a l’elaboració de pa artesà. Alguns criteris que el jurat va fer servir per avaluar la proposta pierenca van ser aspectes com la imatge externa del pa, la forma, l’aspecte, l’estructura interior i el pes. També van ser examinades altres característiques com la qualitat de la crosta, l’aroma i el gust.

Per altra banda, també a principis de juny, el reconegut xef d’arrels pierenques Miquel Guarro, director de la barcelonina pastisseria Hofmann va guanyar el premi a la Millor Pastisseria de Catalunya que atorguen els Gremis de Barcelona i Girona.

Arxivat a: Comerç
JM Pastisser de Piera, escollit com un dels millors forns de pa de Catalunya
JM Pastisser de Piera, escollit com un dels millors forns de pa de Catalunya
JM Pastisser de Piera, escollit com un dels millors forns de pa de Catalunya