Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda dels Programes de Formació i Inserció laboral 2021-2022

Cloenda dels Programes de Formació i Inserció laboral 2021-2022

20/06/2022

L’acte, celebrat divendres, volia ser un petit reconeixement a l’alumnat amb la voluntat de felicitar-lo per la feina feta i encoratjar-lo a continuar formant-se en un futur immediat

El passat 17 de juny a la sala d’actes del Foment va tenir lloc la cloenda dels Programes de Formació i Inserció PTT-PFI Anoia Sud pel que fa al curs 2021-2022. Després de dos anys de pandèmia es va recuperar aquest acte que vol ser un reconeixement a totes les parts implicades en aquest programa, especialment a l’alumnat que ha aprofitat aquest recurs que els ofereix la possibilitat de continuar formant-se.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Piera, Josep Llopart, en nom de la xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud, i d’Eva Ribera, responsable territorial dels PFI-PTT de la Catalunya Central com a representant del Departament d'Ensenyament. Tots dos van felicitar als alumnes per haver aprofitat aquesta oportunitat i per ser perseverants i els van encoratjar a continuar formant-se per tal d’arribar a ser allò que desitgin. També hi van assistir altres representants de la Xarxa TET Anoia Sud, familiars, mestres, exalumnes i responsables de les empreses on l’alumnat ha realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar els joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí en els àmbits formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs. En el transcurs de l’acte, van intervenir professors i alumnes i es van visionar alguns vídeos en els quals apareixien alumnes i familiars explicant què havia significat per a ells aquest curs.

Els PFI-PTT acullen joves de 16 a 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el  futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mitjà o bé obtenir el GESO.

En el nostre territori s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa TET Anoia Sud: l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, l’Ajuntament de Piera, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Educació
Cloenda PFI-PTT 2021-2022
Cloenda PFI-PTT 2021-2022
Cloenda PFI-PTT 2021-2022
Cloenda PFI-PTT 2021-2022
Cloenda PFI-PTT 2021-2022