Portada > Actualitat > Notícies > Piera segueix apostant pels cat hotels

Piera segueix apostant pels cat hotels

22/06/2022

Gràcies a l'aposta de l'Ajuntament, la presència de cat hotels als barris de Piera va en augment. En aquest cas, la campanya ha passat per l'Escola Creixà de Can Canals

Recordem que els cat hotels són contenidors reciclats i adaptats com a refugis per a gats, on aquests s'hi poden protegir del fred i on hi tenen menjar i beure. Aquesta setmana, s'e n'ha col·locat un de nou al barri de Can Canals per vetllar pel benestar de la colònia de gats ferals de la zona.

Aquest darrer es tracta d'un cat hotel especial. Ha estat pintat i decorat pels alumnes de 6è l'Escola Creixà de Can Canals, i donarà servei a la colònia de gats situada al carrer Jardí del barri. Cal recordar, també, que des de la regidoria s'ha actuat amb la campanya CER per esterilitzar els gats de les colònies ferals. Això, beneficia als veïns dels barris, ja que les colònies estan més organitzades i controlades.

La previsió és que la campanya d'instal·lació de cat hotels, impulsada des de la regidoria de Benestar Animal, continuï endavant i que cada cop els barris es vagin omplint d'aquests refugis animals per fer guanyar comoditat tant als animals com als veïns.

Arxivat a: Barris
Cat hotels Can Canals
Cat hotels Can Canals
Cat hotels Can Canals