Portada > Actualitat > Notícies > Nou conveni amb Càritas Diocesana per donar suport a les víctimes de la pobresa

Nou conveni amb Càritas Diocesana per donar suport a les víctimes de la pobresa

27/06/2022

El consistori ha signat un acord amb l’entitat per garantir la seva tasca d’ajuda a les persones amb més necessitats de la vila

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana amb la voluntat de treballar de forma conjunta per ajudar a les persones víctimes de la pobresa o en risc d’exclusió social. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Josep Llopart, la regidora d'Atenció a les Persones, Carme González i representants de Càritas Diocesana. L’acord estableix que el consistori subvencionarà part de les despeses que assumeix la parròquia en l’àmbit d’atenció a les persones.

La parròquia de Santa Maria de Piera és una entitat sense ànim de lucre que realitza tasques d’assistència, rehabilitació i inserció laboral de persones amb dificultats econòmiques i els subministra roba, calçat, aliments i altres productes de primera necessitat. Amb aquestes accions, cobreix les necessitats bàsiques de les famílies de la vila amb menys recursos, sempre comptant amb la col·laboració dels Serveis Socials municipals.

Arxivat a: Serveis a les persones
Conveni amb Càritas Diocesana