Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebra la 15a edició de la Festa de la Diversitat

Piera celebra la 15a edició de la Festa de la Diversitat

27/06/2022

La vila acollirà una nova convocatòria de la Festa de la Diversitat, una cita que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer cultures d’arreu del món

Torna un any més a Piera la Festa de la Diversitat, una proposta solidària que s’organitza amb la finalitat de donar a conèixer cultures d’arreu del món i conscienciar a la ciutadania sobre els riscos d’exclusió social de les persones de cultures foranes.

La Rua amb la Marching Band obrirà el ventall de propostes a partir de les 19 h a l’encreuament entre els carrers Pau Claris amb Piereta. El Parc del Gall Mullat serà l’escenari dels actes, que es desenvoluparan entre l’1 i el 3 de juliol a la tarda i la nit, i que inclouen activitats per apropar la diversitat cultural a Piera com exhibicions de ball, concerts i espectacles musicals.

La quinzena edició de la festa està organitzada pel col·lectiu Festa de la Diversitat de Piera, amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Piera i de l’Ajuntament. Tota la recaptació anirà destinada a causes benèfiques.

Arxivat a: Activitats d'estiu, Cultura, Cultura i espectacles, Festes
Festa de la Diversitat

Arxius adjunts