Portada > Actualitat > Notícies > La Flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan

La Flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan

28/06/2022

El Gall Mullat va acollir les actuacions d’entitats locals, la lectura del manifest, una botifarrada popular i música fins ben entrada la matinada

Piera va viure la revetlla de Sant Joan amb una gran implicació de la ciutadania i de les entitats locals. El passat 23 de juny van ser molts els pierencs i les pierenques que van acompanyar la Flama del Canigó pels carrers de la vila en un recorregut que es va iniciar a la rotonda dels Hostalets de Pierola i va finalitzar al Gall Mullat. Un cop allà, es va comptar amb les actuacions dels Falcons de Piera, l’associació Dones de Piera, l’Agrupació Sardanista de Piera, la Colla infantil dels Diables de Piera, els Eixerits Geganters de la Vila de Piera i els Amics del Pubillatge. També es va llegir el manifest institucional i es va encendre la foguera de Sant Joan. Com cada any, l’ADF va fer un acompanyament de la flama pels carrers de la vila i durant la posterior encesa de la foguera al Gall Mullat.

Posteriorment, va haver-hi botifarrada popular i música, amb el concert del grup Coi els Montgrons i, a continuació, la sessió d’Animal Dj

Per garantir la seguretat la nit de la revetlla, l’ADF va fer una guàrdia conjunta amb el cos de Bombers de Piera. Es van realitzar algunes sortides relacionades amb fogueres il·legals i la crema d'algun contenidor però, tot i així, va ser una nit tranquil·la. El dispositiu preventiu es va donar per finalitzat a les tres de la matinada.

Arxivat a: Festes
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan 2022
Sant Joan - ADF
Sant Joan - ADF