Portada > Actualitat > Notícies > Es publiquen les bases del 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Es publiquen les bases del 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

04/07/2022

Les companyies que vulguin participar en el certamen tenen fins al 31 de juliol per a formalitzar la inscripció a través de correu electrònic

L’Ajuntament de Piera ha publicat avui les bases de l’edició d’enguany del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, un certamen dirigit a tots els elencs teatrals amb membres que s’estiguin iniciant al món de les arts escèniques. En efectuar la inscripció, cadascun dels grups proposarà una obra teatral en català, castellà o bilingüe que disposi de l'autorització de l'autor o autora per poder ser representada.

El concurs, que començarà l’1 d’octubre i conclourà el 26 de novembre, comptarà amb actuacions tots els dissabtes d’aquests dos mesos en sessions de tarda al Teatre Foment de Piera. El jurat estarà format per persones vinculades directament al món del teatre, que atorgaran premis a les tres millors obres i reconeixements a la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor presentació escènica.

En presentar la candidatura, s’haurà d’adjuntar un breu historial de la companyia, la sinopsi de l'obra, el repartiment i una fotografia de qualitat i una comissió nomenada a l’efecte serà l’encarregada de seleccionar les obres que finalment seran representades. Als elencs seleccionats se'ls citarà el 4 de setembre al Teatre Forment per concretar l'ordre de les representacions i, en cas de no arribar a un acord, es procedirà a un sorteig. Als grups escollits se’ls informarà que han de presentar pressupost i certificat de titularitat bancaria per tràmits administratius amb l’Ajuntament.

Les companyies que vulguin participar en el certamen tenen fins al dia 31 de juliol per a formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Podeu consultar les bases detallades en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura
Teatre Foment