Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de la 15a Festa de la Diversitat

Èxit de la 15a Festa de la Diversitat

06/07/2022

L’esdeveniment, que destinarà tots els beneficis a causes solidàries, va comptar amb un espai d’artesans i un joc de preguntes relacionades amb la vila

De l’1 al 3 de juliol es va celebrar, a la pista del Gall Mullat, la 15a edició de la Festa de la Diversitat. Els pierencs i les pierenques van viure un cap de setmana ple d'actuacions per a un públic divers i amb una àmplia mostra de menjar de diferents parts del món. Algunes de les novetats d’aquest any van ser l’espai destinat als artesans, on els productes de proximitat van ser els protagonistes, i un joc organitzat per La Barraka amb preguntes relacionades amb la vila. 

Divendres, el Gall Mullat va comptar amb exhibicions d’escoles i acadèmies de ball, el concert del grup Ellas, inclòs dins el cicle Música en Viu, i la música de Dj Day B, que va fer moure totes les persones que hi havia a la pista amb música d’estils ben diferents.

La jornada de dissabte es va iniciar amb un espectacle dedicat als més menuts, que va donar pas a una àmplia varietat de mostres de balls, un taller de percussió africana i concerts que ens van traslladar d'Àfrica, amb el grup Mandé Africa, a Cuba, amb Papa Orbe y los científicos del sabor, per acabar amb els ritmes de la nostra rumba catalana amb la formació Rumba 2000.

L'últim dia, diumenge, la diversitat va estar més present que mai amb el grup folklòric del Marroc Gnaoua Barcelona, l’actuació de Sandro Reyes des de República Dominican, i el grup Tus Vecinos, amb cançons d’artistes de renom: des de Lluís Llach a Silvio Rodríguez. Com a cloenda, La Paranoia dels Diables de Piera va transportar el públic assistent al món dels aquelarres i balls amb foc. 

Des de l’organització han volgut agrair la implicació a totes les entitats, comerços, artesans, paradistes de l’àmbit de la restauració i voluntariat, així com el suport de l’Ajuntament. Com en edicions anteriors, els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament a projectes solidaris.

Arxivat a: Festes
15a Festa de la Diversitat
15a Festa de la Diversitat
15a Festa de la Diversitat
15a Festa de la Diversitat
15a Festa de la Diversitat