Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca adquireix nous llibres amb els fons Next Generation EU

La Biblioteca adquireix nous llibres amb els fons Next Generation EU

26/07/2022

Les prestatgeries de l’equipament llueixen ja noves col·leccions de manga, llibres infantils i novel·les

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a la Biblioteca de Piera una subvenció d’uns 1.700 € a través del pla Next Generation EU, un projecte de la Unió Europea dirigit a la recuperació econòmica després de la pandèmia. La línia de finançament de la qual és beneficiària la Biblioteca de Piera està destinada, concretament, a l’ampliació i renovació del fons bibliogràfic de tots aquells centres integrats en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLP).

Amb l’import rebut, a més d’adquirir nou material —com llibres infantils orientats a potenciar la imaginació dels infants, novel·les juvenils i un repertori de còmics japonesos—, la Biblioteca ha renovat llibres que es trobaven en mal estat o deteriorats pel pas del temps.

Gràcies a aquest finançament, el pressupost de la biblioteca per a l’adquisició de fons documental augmenta considerablement i permet mantenir el repertori actualitzat, un objectiu imprescindible per donar resposta a les necessitats canviants de les persones usuàries.

Arxivat a: Cultura
Llibres adquirits gràcies als fons Next Generation EU
Llibres adquirits gràcies als fons Next Generation EU