Portada > Actualitat > Notícies > L’Agrupació Sardanista de Piera celebra el seu 48è aniversari

L’Agrupació Sardanista de Piera celebra el seu 48è aniversari

03/08/2022

L’entitat local ha reprès la tradicional ballada de sardanes amb la participació de mig centenar de persones i la música de la Cobla Vila d’Olesa

El passat dissabte 30 de juliol, l'Agrupació Sardanista de Piera va commemorar el seu 48è aniversari amb una ballada de sardanes que va comptar amb la participació de la Cobla Vila d’Olesa, que aquest 2022 celebra el seu 30è aniversari. Amb aquesta celebració, l’entitat local va reprendre les tradicionals ballades que no s’havien pogut dur a terme a causa de la crisi sanitària des del 2019, quan l’agrupació va celebrar el seus 45 anys d’història. L’any passat es va organitzar un concert de sardanes, sense ballada, també a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa. 

Mig centenar de persones van participar en aquesta jornada a les quals l’entitat local va oferir coca, cava i altres refrigeris.

Des de l’Ajuntament de Piera es vol agrair l’esforç i el treball dels i les membres de l’agrupació que, des del seu inici, vol transmetre el valor d’aquesta dansa arreu del territori com a element festiu patrimonial d’interès nacional. Durant l’any, promou la sardana en diferents dates del calendari pierenc, especialment amb la celebració de l’Aplec de Mas Bonans. Altres iniciatives de l’entitat són l’organització del concert de Sant Esteve i la festa de l’agrupació.

Arxivat a: Cultura
48è aniversari Agrupació Sardanista de Piera
48è aniversari Agrupació Sardanista de Piera
48è aniversari Agrupació Sardanista de Piera
48è aniversari Agrupació Sardanista de Piera