Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat a Piera per celebrar la Festa Major

Tot preparat a Piera per celebrar la Festa Major

29/08/2022

L’Ajuntament ha programat una celebració amb concerts, cercaviles, balls, espectacles per als infants i exposicions que s’estendrà del 7 a l’11 de setembre

El municipi ja escalfa motors per l’arribada de la Festa Major de 2022. Des de dimecres 7 de setembre fins a diumenge dia 11, l’Ajuntament de Piera ha programat un ventall d’activitats lúdiques i culturals dirigides al gaudi de tota la ciutadania.  

el tret de sortida a les celebracions el donarà el pregó de Festa Major al balcó del Teatre Foment a les 20 h del 7 de setembre amb un , aquest any, a càrrec d’Isma Prados, JM Pastissers i la Marxing Band de l’Aula Municipal de Música ‘Maria Escolà i Cases’. A continuació, la BOP (Banda-Orquestra Piera) protagonitzarà un concert a la plaça del Peix i, des d’aquest mateix indret, els personatges de la Patrulla Canina desfilaran pels carrers de la vila. La primera nit de la festa grossa conclourà amb un concert del grup de versions D-Covers.

El dia 8 encetarà amb l’ofici de Festa Major a l’església de Santa Maria de Piera, el qual comptarà amb la participació del Cor Parroquial. Durant el matí, la canalla tindrà l’oportunitat de gaudir d’activitats infantils i, cap a migdia, la Cobla Rosaleda oferirà una mostra de sardanes a la plaça del Peix. Al vespre, l’Orquestra Rosaleda serà l’encarregada de posar música i ball al Teatre Foment.

Les activitats de divendres dia 9 començaran a la tarda amb un espectacle infantil dirigit pel grup Xiula i, per al públic més adult, l’edició d’enguany del Correbars organitzat per Strombats amb la col·laboració dels Diables de Piera. Cap a les 21 h, estan previstes les actuacions musicals dels grups pierencs Ow Farran, Parsimoonians i Give, espectacles que donaran pas a una nit de discjòqueis al carrer Copèrnic (a la zona del Polígon Industrial).

El dissabte 10 de setembre estarà farcit de propostes, començant per un ball de sevillanes amb la participació de Soles de Andalucía, El Amanecer de Piera i Destellos de Andalucía, un concert de rumba a càrrec de La Habitación Prohibida i l’acte de proclamació d’hereus i pubilles d’enguany. Una cercavila, un correfocs, el concert del grup emergent Mosaic i l’actuació de Buhos posarà punt i final als actes de dissabte. Durant el darrer dia de celebracions, l’11 de setembre, està previst que es desenvolupin els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, així com un dinar popular, cantada d’havaneres i un espectacle piromusical que posarà la guinda a la Festa Major d’enguany.

Podeu descarregar-vos el programa complet de la Festa Major que trobareu annexat a aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Festa Major 2022

Arxius adjunts