Portada > Actualitat > Notícies > El correfoc de dissabte modifica el seu recorregut

El correfoc de dissabte modifica el seu recorregut

01/09/2022

L’Ajuntament anuncia modificacions a l’itinerari del correfoc i dona un seguit de recomanacions a seguir per evitar incidents

El pròxim dissabte 3 de setembre, el nostre municipi acollirà la celebració del correfoc organitzat pels Diables de Piera, amb la participació de la Colla Malèfica del Coll, els Diables Infantils de Sarrià i la Colla Infantil dels Diables de Piera.

Es preveu que la desfilada comenci al carrer mossèn Jaume Guixà i segueixi pel carrer Sant Cristòfol, la plaça 1 d’Octubre, el carrer Cervantes i el carrer Llobregat, per acabar el seu recorregut al parc del Gall Mullat.

Consells per gaudir d’un correfoc segur

Per evitar danys personals i materials, el consistori recomana seguir unes mesures de prevenció als carrers per on passarà el correfoc, com ara mantenir les portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits i tendals recollits; no tenir roba estesa o altres elements com banderes, etc.; mullar les plantes que estiguin ubicades arran de carrer; no col·locar cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuació o el pas fluid de la gent; no estacionar el cotxe al pas del correfoc; i no encendre foc ni fumar a prop de les bosses o contenidors del material pirotècnic. 

Pel que fa a les persones que vulguin participar en les activitats, cal que tinguin presents aquestes mesures: portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs, i coll tancat, i evitar la roba de fibra sintètica; portar un barret que cobreixi tot el cap, i mocador de coll de cotó; portar un calçat adequat i tancat; no envair l’espai on el grup de foc fa l’actuació i no agafar ni destorbar cap de les persones que en són membres; no apropar-se al carretó dels petards; no portar articles pirotècnics propis; i seguir, en tot moment, les indicacions de les persones integrats del grup de foc i dels serveis d’ordre públic. Es recorda que els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Arxivat a: Tradicions
Correfoc