Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local, satisfeta amb la prevenció delictiva durant la Festa Major

La Policia Local, satisfeta amb la prevenció delictiva durant la Festa Major

13/09/2022

La seguretat ciutadana es complementa amb la recent extensió de l’horari del servei de denúncies de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC)

Les celebracions de la Festa Major es van desenvolupar sense cap incident destacable arran la tasca de prevenció de fets delictius que la Policia Local de Piera va realitzar durant el transcurs de la festivitat.

El Sergent Cap de la policia de Piera, Carles Poyato, ha destacat com a fets que han contribuït a la seguretat de la ciutadania durant les jornades de Festa Major els controls de seguretat ciutadana, alcoholèmia i patrullatge per les àrees amb més afluència de gent.

En total, la Policia Local ha organitzat vuit controls des de divendres tarda fins diumenge en diversos punts d'accés al terme municipal i ha dut a terme divuit proves d'alcoholèmia. Durant aquests controls s'han denunciat sis vehicles per manca de ITV, dos per no disposar de l'assegurança obligatòria, un per conduir amb el carnet retirat temporalment i un altre per circular amb un vehicle de motor sense haver obtingut mai el permís.

A més, la grua municipal ha retirat de la via pública dinou vehicles que no havien respectat la senyalització excepcional de prohibició per la realització d'actes de la Festa Major.

Per altra banda, cal destacar que l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) ha posat recentment en funcionament un nou horari de recollida de denúncies de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 18 h.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local