Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per acollir la 35a Diada de la Puntaire

Piera es prepara per acollir la 35a Diada de la Puntaire

13/09/2022

Del 15 al 18 de setembre, el Casal de Joves i Grans i el Gall Mullat seran escenari dels actes de la trobada puntaire

El nostre municipi serà la seu de la trenta-cinquena edició de la Diada de la Puntaire, amb actes entre el 15 i el 18 de setembre, que se celebrarà al Casal de Joves i Grans i al parc del Gall Mullat i comptarà amb una ruta modernista pel nucli antic. S'espera que Piera aculli prop d'un miler de persones durant el transcurs de la celebració.

Durant aquestes jornades, tota la ciutadania podrà participar en activitats prèvies com un curs de punta contemporània conduït per Bistra Pisancheva —professora búlgara de boixets, de reconegut prestigi— que començarà el dia 15 i es desenvoluparà fins al 17 de setembre a la Sala dels Miralls del Casal de Joves i Grans. Serà a partir d’aleshores quan s’obriran les portes de l’exposició de puntes i tothom podrà votar el seu punt de llibre preferit.

El Gall Mullat es llevarà el diumen­ge 18 de setembre, Diada de la Puntaire, amb un mercat de botigues especialitzades en puntes i amb el gruix d’actes de celebració de la festa. A partir del migdia, les autori­tats locals lliuraran els guardons a les persones participants i un premi a la proposta que guanyi el Concurs de Punt de Llibre. Per altra banda, se celebrarà l’acte de testimoni a Mora la Nova, localitat que acollirà la celebració de 2023 i s’oferirà al públic una interpretació de violí, violoncel i flauta travessera a càrrec de Joaquín Peláez, Montserrat Sitjà i Yoshiko Sakai de l’Aula Municipal de Música.

Com a cloenda, enti­tats locals faran una exhibició de cultura popular catalana i encetarà la ruta modernista pels carrers del Piera.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Diada de la Puntaire
Diada de la Puntaire

Arxius adjunts