Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el nou servei d’atenció directa a les violències sexuals

En marxa el nou servei d’atenció directa a les violències sexuals

15/09/2022

La iniciativa ofereix suport psicològic i assessorament jurídic a les persones afectades

La Diputació de Barcelona ha engegat a tots els municipis de la nostra comarca el Servei d'Atenció a les Violències Sexuals, disponible fins al 31 de desembre d'enguany. La iniciativa té l'objectiu d'oferir atenció directa dirigida a reforçar l'atenció personalitzada en els casos de violència sexual.

Concretament, el programa ofereix atenció psicològica i abordatge integral de les violències sexuals i consultes jurídiques. Per fer ús d'aquesta possibilitat, cal contactar amb l'Associació Assistència a Dones Agredides Sexualment (AADAS), a través del telèfon 93 487 57 60 o al 682 168 678. L'horari d'atenció telefònica és de 9 a 14 h i de 15 a 17 h i també podeu contactar per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les atencions s'efectuaran a la seva seu de Barcelona, situada a la carretera de la Bordeta 58-60

Arxivat a: Igualtat de gènere
Telèfon