Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria dels ajuts individuals de transport adaptat

Nova convocatòria dels ajuts individuals de transport adaptat

29/09/2022

El servei pretén facilitar el transport a les persones discapacitades que han d’assistir a un centre d’atenció diürn

A partir de l’1 d’octubre, la ciutadania podrà formalitzar les sol·licituds per demanar el servei que concedeix el Consell Comarcal de l’Anoia dirigit a facilitar els desplaçaments de les persones en situació de discapacitat i/o dependència que necessiten assistir a un servei d’atenció diürna.

Les persones que poden beneficiar-se d’aquesta mesura han de reunir les característiques següents:

- La ciutadania que ho sol·liciti ha de ser més gran de 18 anys. Amb caràcter excepcional es pot donar cobertura a persones menors que assisteixen al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

- El potencial usuari/ària haurà de tenir reconeguda la condició de persona amb discapacitat mitjançant el certificat que emet la Direcció General de Protecció Social, a on consti que supera el barem de mobilitat reduïda.

- En cas que la persona no disposi del barem de mobilitat reduïda, podrà optar al servei si disposa del barem d’acompanyant.

- En el cas de persones grans que són usuàries de centre de dia i que no disposen de barem de mobilitat reduïda o d’acompanyant, podran adherir-se al servei si tenen diagnosticada demència.

- La persona haurà de tenir plaça reconeguda en un servei social especialitzat de la xarxa pública, segons la Cartera de Serveis socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.


El termini de presentació de les sol·licituds és de l'1 al 31 d'octubre. Les autoritats recomanen que, abans de presentar la documentació per registre del Consell Comarcal de l'Anoia, demaneu cita trucant al 93 805 15 85 per comprovar que la sol·licitud estigui correctament complimentada i acreditada.

Podeu accedir al document de sol·licitud, així com a les bases reguladores dels ajuts, en aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: Serveis a les persones
Nova convocatòria dels ajuts individuals de transport adaptat

Arxius adjunts