Portada > Actualitat > Notícies > Oberta una nova línia d'ajuts al lloguer per a joves de fins a 36 anys

Oberta una nova línia d'ajuts al lloguer per a joves de fins a 36 anys

30/09/2022

Fins el 7 d’octubre, es poden rebre fins a 250 euros al mes segons els ingressos i la zona on es viu

L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer dirigits a la ciutadania de fins a 36 anys.

El primer requisit per tenir accés a aquesta bonificació és no haver demanat prèviament l’ajut estatal. A més, cal que la persona sol·licitant sigui resident a Catalunya, sigui titular d’un contracte de lloguer, cessió d’un habitatge o d’una habitació, i hi estigui empadronada.

L’import màxim de la subvenció és de fins a 250 euros, tenint en compte els ingressos totals de la unitat de convivència i de l’esforç econòmic que suposi el pagament del lloguer. En aquest sentit, qui demani l’ajuda no podrà superar 23.664,15 euros d’ingressos anuals.

El termini per formalitzar la petició acaba el pròxim 7 d’octubre a les 15 hores. Per a més informació, podeu consultar l'arxiu adjunt en aquesta pàgina o dirigir-vos a les oficines de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil situades a Igualada, Masquefa, la Pobla de Claramunt o Sant Llorenç d’Hortons.

Arxivat a: Interès ciutadà
Ajudes lloguer

Arxius adjunts