Portada > Actualitat > Notícies > Es reprèn la tradició nadalenca del Pessebre Vivent

Es reprèn la tradició nadalenca del Pessebre Vivent

05/10/2022

Es fa una crida a la ciutadania per trobar persones voluntàries que vulguin participar en aquest esdeveniment com a figurants

La comissió organitzadora del Pessebre Vivent ha decidit reprendre aquesta representació tan entranyable, que es fa el dia de Nadal, de 18 a 20 hores, al nucli antic de la vila. El pessebre integra quadres relacionats amb el naixement i la vida de Jesucrist, que se situen en portals i racons del barri. Per poder-los representar es necessita un nombre considerable de figurants, que de manera voluntària col·laboren per a fer realitat aquest esdeveniment.

Des de la comissió es fa una crida per poder realitzar l’edició d’enguany atès que es necessiten voluntaris i voluntàries disposats a participar en aquest vespre tan tradicional i especial. Les persones interessades cal que s’inscriguin emplenant el formulari adjunt

La setmana vinent se celebrarà una reunió informativa. Està prevista divendres 14 d'octubre, a les 19 hores, al Casal de la Gent Gran.

Arxivat a: Cultura
30è Pessebre Vivent de Piera