Portada > Actualitat > Notícies > Crida a la participació en la II Festa de l'Adopció d'Animals

Crida a la participació en la II Festa de l'Adopció d'Animals

11/10/2022

L’Ajuntament ofereix l’opció de formar part d’aquesta trobada a membres d’entitats animalistes

El consistori està organitzant la segona edició de la Festa de l’Adopció d’Animals, una iniciativa nascuda per fomentar l’adopció d’animals domèstics. La trobada se celebrarà el pròxim dissabte 19 de novembre al Gall Mullat, amb una desfilada de mascotes i exhibicions, xerrades, recapte d’aliments i estands de menjar vegà.  

Amb la voluntat de revalidar l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament de Piera obre les portes a la participació de totes aquelles persones, membres d’entitats animalistes, que vulguin posar els seus animals en adopció o recaptar fons mitjançant la venda de marxandatge.

Per a consultar qualsevol detall o confirmar la participació en l’acte, cal adreçar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Benestar animal, Fires
Festa de l'Adopció d'Animals