Portada > Actualitat > Notícies > Piera fa un homenatge a la gent gran

Piera fa un homenatge a la gent gran

18/10/2022

S’han recuperat la visita a les residències de la vila i el dinar de germanor, en el qual van participar-hi unes 500 persones

Aquest mes d’octubre se celebra el mes de la gent gran amb la voluntat de fer un homenatge als veïns i les veïnes de més edat. Aquest cap de setmana l’alcalde, Josep Llopart, acompanyat d’altres membres del consistori i dels Amics del Pubillatge, ha tornat a fer la tradicional visita a les residències de la vila, on s’ha portat un ram de flors. Durant les visites s’ha lliurat una placa als avis i àvies majors de 95 anys, com a reconeixement als vilatans més grans de la vila. A la Residència Lina es va lliurar una medalla centenària a una dona de 103 anys. 

Aquest ha estat un dels actes que s’han recuperat després de la pandèmia, juntament amb el dinar de la gent gran que es va celebrar a la nau del Sanahuja. Van assistir-hi unes 500 persones, que van estar acompanyades de l’Enric Esquer, representant del Consell de la Gent Gran a la Generalitat, els Amics del Pubillatge i l’Associació de Gent Gran de Piera. A part dels habituals parlaments, l’acte va comptar amb un pastís de celebració que es va poder tallar al costat del Josep Maria Serrano Aguilera (1930) i la Maria Asunción Perez Goyanes (1925), el senyor i la senyora més grans dels dinar.  

La celebració del mes de la gent gran s’allarga durant tot el mes d’octubre. El passat dia 12 d’octubre es va poder gaudir d’un concert de sarsuela, durant el qual també es va fer un homenatge als vilatans i vilatanes de més edat, i es va lliurar una medalla centenària a la senyora Luisa Verdeja, que havia fet 100 anys. També s’han fet diferents xerrades en el marc d’un cicle que vol vetllar per la salut i el benestar de la gent gran. En aquest sentit, dijous dia 20 d’octubre es faran dues xerrades: una sobre el document d’últimes voluntats anticipades i una segona sobre seguretat ciutadana. Dimarts 25 hi haurà una altra sobre teleassistència.

Diumenge 23 d’octubre, a les 19 hores, es podrà gaudir de manera gratuïta de l’espectacle Dos chicas de revista al Teatre Foment de Piera.

Arxivat a: Gent gran
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022
Festa de la Gent Gran 2022

Arxius adjunts