Portada > Actualitat > Notícies > La Castanyada i el Halloween arriben a Piera

La Castanyada i el Halloween arriben a Piera

25/10/2022

El municipi acollirà diversos actes de celebració de la diada castanyera i de la nit més terrorífica de l’any

Amb motiu de la tornada de la Castanyada i de Halloween, el municipi acollirà diverses propostes dirigides al jovent del nostre municipi. El 31 d'octubre, l'Ajuntament de Piera ha programat una sessió de música i festa, mentre que el 29 d'octubre es podrà visitar el passatge del terror dels Diables de Piera.  Així mateix, l'associació veïnal de Sant Jaume Sesoliveres ha programat diverses activitats obertes a tot el públic entre el 28 i 30 d'octubre.

La jornada del 31 d'octubre començarà a la Nau de Cal Sanahuja, a les 18 hores, amb una sessió musical organitzada per Jovent de Piera i a càrrec d'un discjòquei amb servei de menjar, un acte que donarà pas al concert de Satisfires i a DJ MHModes. Des del consistori s'anima a les persones assistents a presentar-se a l'activitat amb una disfressa.

Altrament, els Diables de Piera obriran a les 20.30 hores la sisena edició del passatge del terror el dia 29, ubicat a la plaça de Joan Orpí. La participació es divideix en un màxim de deu persones per grup (menors de dotze anys amb la companyia d'una persona adulta). Aquesta activitat es duu a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament i de l'empresa Iguana.

Pel que fa a Sant Jaume Sesoliveres, l'associació veïnal ha preparat tres dies farcits d'activitats pròpies tant de Castanyada i com de Halloween, com un taller de panellets i pintacares, contacontes, lectures i improvisacions de terror i actuacions musicals. Les propostes començaran la tarda de divendres 28 d'octubre i conclouran el diumenge dia 30 amb un dinar popular.

A més, l'entitat veïnal de l'avinguda Barcelona i el Serral també organitza una proposta de música, festa, disfresses i castanyes el 31 d'octubre, a partir de les 17 hores; el Bedorc acollirà un sopar a la Sala a partir de les 21 hores i la pista de Can Martí serà escenari d'una sessió d'activitats per a grans i menuts des de les 18 hores.

Consulteu al detall la programació en els cartells adjunts en aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: Cultura, Cultura i espectacles
Halloween
Cartell
Cartell
Cartell
Cartell
Castanyada
Castanyada