Portada > Actualitat > Notícies > Piera diu prou a la violència envers les dones

Piera diu prou a la violència envers les dones

21/11/2022

Aquest mes de novembre s’han programat activitats diverses per a fomentar la igualtat i prevenir les conductes masclistes

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, s’han programat un seguit d’activitats que tenen com a objectiu la lluita contra la violència masclista a través de la prevenció, la sensibilització i l’eradicació d’aquest tipus de maltractament. Les propostes es van iniciar el passat dia 10 de novembre amb el monòleg No solo duelen los golpes, a càrrec de l’actriu i comunicadora Pamela Palenciano, que va narrar la seva vivència personal amb la seva primera parella barrejant contextos d'humor i dramàtics. 

Aquest dijous, 24 de novembre, està previst que es dugui a terme un taller d'autodefensa feminista, obert a tothom, al gimnàs de l'Institut Escola (carrer Mossèn Jaume Guixà). L’activitat constarà de dues parts: una primera per a compartir experiències, i una segona part per aprendre a defensar-se en diferents situacions. El taller, que està subvencionat per la Diputació de Barcelona, tindrà una durada de dues hores i anirà a càrrec de Biterna. Per a participar-hi, cal inscriure-s'hi prèviament trucant al telèfon 667 998 936. 

Finalment, divendres, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, la proposta d'actes comença a les 17.45 h amb una marxa silenciosa des del Gall Mullat i amb recorregut fins a la plaça del Peix, encapçalada per les Dones de Piera. Seguidament, a la mateixa plaça es faràuna encesa d'espelmes a la plaça del Peix i, posteriorment, la lectura del manifest institucional acompanyada d'un vídeo de sensibilització contra les violències de gènere. A continuació, el quartet musical Les Fourchettes actuarà a l'escenari del Teatre Foment de Piera en un espectacle amb entrada lliure. 

Arxivat a: Igualtat de gènere
25N

Arxius adjunts