Portada > Actualitat > Notícies > Un contenidor de reciclatge amb solidaritat i missatge darrere

Un contenidor de reciclatge amb solidaritat i missatge darrere

24/11/2022

La recaptació aconseguida pel reciclatge de taps de plàstic es destinarà a la investigació de la malaltia de Dent

Amb motiu del 25N, Dia per l'Eliminació de les Violències de Gènere, des de la regidoria d'Igualtat de Gènere de l’Ajuntament s'ha instal·lat un contenidor de reciclatge de taps de plàstic amb forma de cor lila. En aquest element, iniciativa de la pierenca Isabel Cachero, s'hi ha gravat una cita de Martin Luther King, un dels líders de la lluita afroamericana per la igualtat dels drets civils, en la que s'hi pot llegir: "La violència genera més problemes socials dels que resol", frase consensuada entre la regidoria i l'associació Dones de Piera.

El contenidor també té una història solidària darrere. Hi participa Asdent, una associació sense ànim de lucre creada al 2011 per investigar la malaltia de Dent, una estranya patologia sense cura que pateix un noi anomenat Nacho. Per tal de poder investigar la malaltia, els seus pares, la Eva i el David, van promoure la iniciativa de la recollida de taps de plàstic per recollir fons econòmics que els permetin anar obtenint més informació sobre aquesta afecció.

D'aquesta manera, tots els diners generats amb el reciclatge a través d'aquest contenidor, seran destinats a l'associació Asdent. Des de l'Ajuntament s'ha entregat la clau del contenidor a una de les voluntàries de l'associació, la Felisa Canales, que s'encarregarà de recollir periòdicament els taps de plàstic acumulats.

Podeu trobar el contenidor a la cantonada entre Carretera d'Igualada i carrer Piereta.

Es prega que al contenidor només s'hi aboquin, exclusivament, taps de plàstic.

Arxivat a: General
Contenidor solidari
Contenidor solidari
Contenidor solidari
Contenidor solidari
Contenidor solidari