Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament produeix un vídeo per reivindicar el 25N

L’Ajuntament produeix un vídeo per reivindicar el 25N

25/11/2022

La peça audiovisual ha comptat amb la participació del veïnat de Piera i la cançó de fons ha estat interpretada per l’Aula de Música

El consistori ha produït un vídeo reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. La cinta s’ha pogut desenvolupar gràcies a la feina de diverses pierenques i pierencs i de l’autora Lidia Molina, membre de l’entitat Actrius.

L’Aula de Música també ha treballat en el procés de creació del vídeo, interpretant la cançó que s’escolta de fons. El centre ha escollit la peça «Ironic», obra d’Alaniss Morrisset i un total d’11 alumnes han participat en l’adaptació d’aquesta melodia al català.

El vídeo es reproduirà aquesta tarda a la plaça del Peix a les 18.30 hores, després de la lectura del manifest. Doneu un cop d’ull al resultat aquí:

Arxivat a: Igualtat de gènere
Vídeo 25N
Vídeo 25N