Portada > Actualitat > Notícies > Nadal es viu a Piera

Nadal es viu a Piera

28/12/2022

Més de 1.500 persones van visitar diumenge el tradicional Pessebre Vivent, que es va representar en diferents racons del nucli antic de la vila

Aquest any s’ha reprès amb èxit una de les activitats més tradicionals del Nadal: el Pessebre Vivent. Un total de 1.592 persones van adquirir una entrada per visitar diumenge aquesta representació nadalenca amb quadres relacionats amb el naixement i la vida de Jesucrist que es van poder veure en diferents portals i racons del nucli antic de la vila. Des de l’organització volen fer un especial agraïment a les persones voluntàries que van actuar com a figurants i van permetre la recuperació d’aquest pessebre. 

Un altre dels esdeveniments d’aquest cap de setmana llarg va ser la celebració de Sant Esteve, amb una ballada de sardanes al migdia i el tradicional concert amb la Cobla Ciutat de Girona, que organitza cada 26 de desembre l’Agrupació Sardanista de Piera a l’Església de Santa Maria.   

Els pierencs i les pierenques també van poder visitar l’exposició Paisatges, organitzada pel Col·lectiu Artistes de l’Anoia. En Pere Bosch Morera va obrir les portes del seu estudi per mostrar l’obra de diversos artistes que expressen un paisatge de diferents maneres, a través de la pinzellada, el gest i la composició. 

Les propostes nadalenques continuen aquests dies amb activitats com el Saló de la Infància, la representació de Les Pastoretes, la Festa de Cap d’Any i, el proper 5 de gener, la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Sorteig de la panera

L'Associació Piera Comerç i Serveis va sortejar el passat 23 de desembre la panera de Nadal amb productes aportats pels diferents comerços adherits a l'associació. El lot inclou un televisor de 55 polzades. La sort va recaure en el número 03884 però de moment no ha sortit la persona premiada, a la qual se li va donar el número al Forn de pa Mora, del carrer Piereta. Es recomana la ciutadania que no llenci els números perquè si en un termini màxim d’un mes no surt el número premiat la panera es tornarà a sortejar.

Arxivat a: Festes
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Pessebre Vivent
Concert Sant Esteve
Concert Sant Esteve
Exposició Pere Bosch
Panera de Nadal
Panera de Nadal