Portada > Actualitat > Notícies > Llogar un habitatge en propietat amb garantia de pagament

Llogar un habitatge en propietat amb garantia de pagament

02/01/2023

El consistori, l’Agència Catalana de l’Habitatge i el Consell Comarcal de l’Anoia treballen per promoure l’habitatge

Una col·laboració entre l'Ajuntament i l'Agència Catalana de l'Habitatge (ACH), i la Borsa de Mediació per al Lloguer Social del Consell Comarcal de l'Anoia permeten llogar amb garantia de pagament l’immoble en propietat.

El consistori es va adherir l'octubre de l'any passat al programa «Reallotgem», una iniciativa de la Agència Catalana d’Habitatge a la qual s'oferia lloguer de pisos buits de propietaris privats per cedir-los posteriorment a famílies en situació de vulnerabilitat. D’altra banda, el Consell Comarcal de l’Anoia també té en marxa un projecte dirigit a promoure l’habitatge.

Així doncs, s'ofereixen dues vies per llogar el teu habitatge amb garanties:

1. Amb l'Agència Catalana de l'Habitatge a través del programa «Reallotgem»

- Contracte de lloguer amb la Generalitat de Catalunya
- Retorn de l'habitatge en bones condicions
- Lloguer a preu de mercat
- Divuit mesos de lloguer per avançat

2. A través del Consell Comarcal de l'Anoia

El Consell Comarcal, a través de la Borsa de Mediació per al Lloguer Social i amb l'objectiu d'incrementar l'oferta de lloguer a preus moderats per atendre les necessitats de la població amb ingressos baixos i afavorir l'emancipació dels joves, contempla:

- Servei gratuït de gestió de contracte
- Assegurança multirisc gratuïta
- Tramitació d'ajuts a la rehabilitació
- Assessorament i seguiment mentre duri el contracte

Per a més informació, heu de contactar amb la regidora d'Habitatge, Araceli Alcalde, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon 671 48 10 75 o al web www.gencat.cat/habitatge.

Arxivat a: Benestar social
Habitatge