Portada > Actualitat > Notícies > La vila s'acomiada de Nadal

La vila s'acomiada de Nadal

09/01/2023

L’arribada dels Reis d’Orient posa punt final a les celebracions nadalenques d’enguany

Les activitats al municipi no han afluixat passat el dia de Sant Esteve. La nostra localitat ha acollit propostes com el Saló de la Infància, la tradicional representació de les Pastoretes, la Festa de Cap d’Any, diversos tallers per a infants i la rebuda als Reis de l’Orient.  

Les activitats nadalenques

El Saló de la Infància s’ha celebrat a l’àrea de Cal Sanahuja del 27 al 30 de desembre amb llits elàstics, inflables, un futbolí humà i tallers per a tots els gustos. Per altra banda, la representació de les pastoretes s’ha desenvolupat al Teatre Foment, mentre que el campionat nadalenc de futbol sala ha celebrat la seva vint-i-vuitena edició amb la participació d’un gran nombre d’infants.

El 2023 ha arrencat amb força a Piera amb la celebració de la Festa de Cap d’Any. La trobada s’ha celebrat a la nau de Cal Sanahuja amb l’acompanyament musical de Jovent de Piera Clàssics Show, Jaume Vallès, Miquel del Pozo i Gabri S. L’endemà, la ciutadania ha tingut l’oportunitat d’assistir a la missa de Cap d’Any a l’església de Santa Maria i, a la tarda, al ball organitzat al Teatre Foment. Durant aquests dies, s’han celebrat activitats per la canalla a Can Musarro, Can Canals, Can Bonastre, Can Claramunt, Ca n’Aguilera, Sant Jaume Sesoliveres i al Bedorc.

L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar

Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar han celebrat la 82a edició de la Cavalcada de Reis, una xifra confirmada pels arxius històrics del municipi. La trobada ha omplert els carrers i les places del nucli de la vila de màgia i il·lusió, amb la col·laboració de Blue Moon Dansa, els Diables de Piera i de l’equip de persones voluntàries.

Doneu un cop d’ull a les fotografies de la Cavalcada.

Resum del Nadal a Piera

Arxivat a: Cultura i espectacles
Reis
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera
El Nadal s’acomiada de Piera