Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant l’ocupació de les persones migrants

Fomentant l’ocupació de les persones migrants

18/01/2023

El consistori s’adhereix a una línia de subvencions dirigida a la ciutadania que vol sol·licitar el permís de treball o de residència

L’Ajuntament de Piera participa en el programa ACOL – Treball i Formació, una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) orientada a la formació de persones migrades – i empadronades a la nostra vila – que vulguin sol·licitar el permís de treball o de residència.

En concret, caldrà que la ciutadania sol·licitant porti un mínim de tres anys d’empadronament a l’Estat espanyol (els dos darrers a Catalunya i, actualment, a Piera).

L’Ajuntament posarà en marxa aquest programa durant aquest any i es preveuen accions de formació i d'experiència laboral. De moment, s’estan cercant perfils que compleixin amb els requisits de la convocatòria, amb el suport de la tècnica d’acollida del Consell Comarcal de l’Anoia.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Pròxim programa de formació per a persones migrants