Portada > Actualitat > Notícies > Arrenca la segona edició de la Fira de la Dona

Arrenca la segona edició de la Fira de la Dona

07/03/2023

El Gall Mullat acollirà aquesta trobada artesanal el pròxim 11 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Després de l’èxit aplegat durant la primera convocatòria, la Fira de la Dona torna a Piera amb diverses propostes artesanals i una programació dedicada a reivindicar la igualtat de gènere i la desaparició de les desigualtats.

Programa d’actes

Les activitats s’encetaran a partir de les 11.45 hores, amb una batucada inaugural a càrrec de la Colla Infantil dels Diables de Piera. A continuació, el públic podrà assistir a actuacions de ball, conta-contes i un concert amb vermut.

De cara a la tarda, la població podrà participar en un joc d’estratègia i a un taller de ioga, a més d’assistir a una sessió de màgia, a un concert conduït per Abril Montmany i Eugeni Muriel i a actuacions de ball de l’Escola de Patinatge i de l’Acadèmia Blue Moon Dansa.

Aquesta proposta està organitzada per l’Ajuntament de Piera, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Govern de l’Estat.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Fira de la Dona
Fira de la Dona