Portada > Actualitat > Notícies > El consistori ofereix sis noves ofertes laborals

El consistori ofereix sis noves ofertes laborals

16/03/2023

Se cerquen auxiliars d’administració, paletes i una persona que treballi com a peó

L’Ajuntament de Piera ha obert una nova convocatòria d’ofertes de feina amb la qual pretén incorporar al municipi tres auxiliars d’administració, dos oficials paletes i una persona que treballi com a peó.

Per a participar en el procés de selecció cal que les persones aspirants estiguin desocupades, estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i presentin les seves sol·licituds fins al 27 de març al registre municipal. És necessari que les peticions s’entreguin en format instància – trobareu els arxius per a emplenar en aquesta mateixa pàgina –, juntament amb la documentació necessària. Podeu accedir la convocatòria i les bases que s'han publicat mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament

Les contractacions s’allargaran fins al 31 de desembre i es tramiten dins els Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Sis noves contractacions

Arxius adjunts