Portada > Actualitat > Notícies > Xerrada sobre ajudes per millorar l’eficiència energètica als habitatges

Xerrada sobre ajudes per millorar l’eficiència energètica als habitatges

06/04/2023

La sessió informativa se celebrarà el pròxim 13 d’abril i està dirigida a particulars, comunitats veïnals i professionals de la construcció

El consistori organitzarà una trobada per informar el veïnat sobre el programa d’ajudes per a millorar l’eficiència energètica de les nostres llars. La reunió es desenvoluparà el dijous, 13 d’abril, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a partir de les 18 hores.

Durant la tarda, es detallaran els detalls de les ajudes dels fons europeu Next Generation, destinades a la rehabilitació d’habitatges amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica i contribuir així a pal·liar les conseqüències de la crisi climàtica.  

La trobada comptarà amb l’assistència de les responsables de l’àrea d’Habitatge de l’Ajuntament de Piera, Rosa Maria Sabaté i Blanca Carles Gabarró, i de l’arquitecta municipal, Esther Ball. La iniciativa es duu a terme gràcies a la col·laboració entre el consistori i l’Oficina de Transició Energètica del Consell Comarcal de l’Anoia.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Interès ciutadà, Medi ambient
Ajudes per millorar l’eficiència energètica als habitatges
Ajudes per millorar l’eficiència energètica als habitatges