Portada > Actualitat > Notícies > S'instal·len dos nous «cat hotel» a la vila

S'instal·len dos nous «cat hotel» a la vila

17/05/2023

Piera ja té sis espais per a les colònies controlades de gats, repartits per diversos punts del municipi

Durant les últimes setmanes, s'han instal·lat dos nous «cat hotel», contenidors adaptats com a refugis per a les colònies de gats ferals del carrer. Actualment, la nostra població compta amb 114 colònies controlades amb cens.

Amb la incorporació d'aquests dos espais, Piera ja disposa de sis «cat hotel», repartits entre el nucli i les zones de Can Claramunt, Can Canals, Can Martí i Sant Jordi. La gestió del cat hotel de Can Bonastre ha estat traspassada a l'Associació Piera Felina i es desenvoluparà un espai cedit per l'Ajuntament.

 D'altra banda, el «cat hotel» ja existent al nucli, localitzat a la zona de la Bòbila, ha estat pintat i decorat per l'alumnat de sisè de l'Institut Escola Piera.

Arxivat a: Medi ambient
Cat hotel
Cat hotel
Cat hotel