Portada > Actualitat > Notícies > L'Aula de Música acull una nova edició del projecte PIM-PAM

L'Aula de Música acull una nova edició del projecte PIM-PAM

08/06/2023

La xerrada va estar dedicada al so de l'harmònica i a retre homenatge al pierenc Josep Belart

L'Auditori de l'Aula Municipal de Música ha acollit aquesta setmana una nova convocatòria del projecte PIM-PAM, una iniciativa organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament amb la voluntat de difondre el teixit musical pierenc.

Música i història de Piera
La trobada es va desenvolupar sota el títol «El màgic so de l'harmònica» i va consistir en un col·loqui conduït pel pierenc Jordi Belart, qui va explicar tots els detalls relacionats amb la història i el so de l'harmònica.

Prenent com a referent la figura del seu pare, Josep Belart Minguillón, un dels artistes més implicats en el nostre municipi, el Jordi en va repassar la vida musical i va oferir tota mena de detalls sobre els orígens i l'evolució de l'harmònica. Durant la sessió, el músic va mostrar en directe el so dels diferents tipus d'aquest instrument amb l'acompanyament d'una guitarra i també va interpretar algunes de les peces més representatives del repertori del seu pare.

L'objectiu del projecte PIM-PAM és precisament posar en relleu persones que tenen o han tingut una implicació molt important amb la vida musical a la vila. Des de l'Aula de Música es té per objectiu continuar oferint aquestes sessions i donar visibilitat als músics pierencs.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Projecte PIM-PAM
Projecte PIM-PAM
Projecte PIM-PAM
Projecte PIM-PAM
Projecte PIM-PAM
Projecte PIM-PAM