Portada > Actualitat > Notícies > Arriba una nova edició de la Ruta dels Músics

Arriba una nova edició de la Ruta dels Músics

12/06/2023

Una quinzena d’artistes i grups locals ompliran de música en directe els portals i racons més emblemàtics del barri dels Gats

Aquest divendres, dia 16 de juny, el barri antic de Piera acollirà la 14a edició de la Ruta dels Músics. Es tracta d’un esdeveniment en el quan participaran diferents formacions musicals que portaran la música als portals i racons més emblemàtics del nucli antic de Piera. 

El tret de sortida a aquest esdeveniment es donarà a dos quarts de deu del vespre amb una cercavila musical que sortirà de la plaça de la Creu i a càrrec de la Marching Band de l’Aula Municipal de Música de Piera. A les deu de la nit hi haurà una sorpresa inaugural a la plaça del Peix i s’iniciarà el recorregut, una quinzena d’actuacions simultànies pels carrers del barri dels Gats, totes amb agrupacions de músics pierencs. 

La ruta finalitzarà a les dotze de la nit amb una batucada a càrrec del grup de tambors Sbombats. Posteriorment, hi ha programats dos concerts en els quals actuaran els grups Sin Reputación i AlricoKoco.

Arxivat a: Cultura i espectacles
13a Ruta dels Músics
14a Ruta dels Músics

Arxius adjunts