Portada > Actualitat > Notícies > Piera acull una fase final del Campionat de Catalunya de bàsquet femení

Piera acull una fase final del Campionat de Catalunya de bàsquet femení

12/06/2023

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la nostra vila la final a quatre corresponent a la 3a categoria, que ha guanyat l’equip GEIEG de Girona

Aquest mes de juny, Piera ha estat la seu d’una de les fases finals del Campionat de Catalunya de bàsquet femení que s’han disputat arreu del territori. En concret, el Bàsquet Piera i la Federació Catalana de Bàsquet, amb el suport de l’Ajuntament, han organitzat la fase final corresponent a la 3a categoria. El dissabte dia 3 de juny es van disputar dos partits de quarts de final, i els dies 10 i 11 de juny es va jugar la final a quatre amb el GEIEG de Girona, el Club Bàsquet Llinars, La Salle Reus Ploms i el Club Bàsquet de Torrefarrera.

El poliesportiu va comptar amb una gran afluència de públic i amb un bon ambient durant les tres jornades. La final, que van disputar les jugadores de l’equip gironí i les de Llinars, va fer vibrar al públic assistent. No van faltar valors com l’esportivitat i el fair play, que van estar presents durant tot el campionat. Finalment, el GEIEG va aconseguir la victòria. 

Des del Bàsquet Piera s’han mostrat orgullosos d’haver acollit aquest esdeveniment i que els veïns i les veïnes de la vila hagin pogut gaudir del bàsquet femení. Un dels objectius del club és poder consolidar aquesta categoria a l’esport base, que actualment no compta amb equips femenins però sí mixtes.

Arxivat a: Esports
Fase final Bàsquet femení
Fase final Bàsquet femení
Fase final Bàsquet femení