Portada > Actualitat > Notícies > Presència pierenca als campionats d’estiu de natació

Presència pierenca als campionats d’estiu de natació

15/06/2023

El Club Natació Piera ha gaudit d’un bon començament del cicle de campionats

El passat cap de setmana, el Club Natació Piera (CNP) va participar a la Final Territorial Q64 benjamina de Catalunya, celebrada a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona. La prova va concloure amb bons resultats per part de la canalla participant.

Concretament, Ariel López va finalitzar en la dotzena posició nacional de la Q64, a la categoria de nou anys masculí. D'altra banda, Marina Patarro va aconseguir situar-se com a 28a de Catalunya a la categoria nou anys femení, i 24a als 100 metres lliures. Pel seu costat, Nil Vicent va concloure la jornada com a 10è de Catalunya als 200 metres lliures i 42è de la Q64, a la categoria d'onze anys masculí.

Durant els mesos de juny i juliol es preveu disputar els campionats de categories aleví i infantil als quals el club pierenc també tindrà representació.

Arxivat a: Esports
Club Natació Piera
Club Natació Piera