Portada > Actualitat > Notícies > El Patinatge Artístic Piera continua aplegant bons resultats

El Patinatge Artístic Piera continua aplegant bons resultats

16/06/2023

L’esportista Noelia Corimanya es classifica pel campionat estatal

El patinatge artístic pierenc continua sumant bons resultats en aquesta temporada, amb dues esportistes del club que han estat convocades per la Federació Catalana, la classificació de dues patinadores als Campionats de Catalunya i la classificació de Noelia Corimanya per participar en el Campionat d'Espanya.

Les patinadores Ariadna Malet i Aina Munné han aconseguit en les categories júnior i sènior el passi als seus respectius Campionats de Catalunya, els quals se celebraran a finals de juny. D'altre costat, dues esportistes del club de patinatge han estat convocades a les tecnificacions de la Federació Catalana de Patinatge.

A més, aquest cap de setmana ha competit Noelia Corimanya en el Campionat de Catalunya de la Categoria Juvenil a Riudoms, assolint la novena posició i la classificació pel Campionat d'Espanya. La prova es realitzarà a Parets del Vallès el pròxim mes de juliol.

Des de l'Ajuntament de Piera, es felicita les esportistes per la gran temporada i a l'equip d'entrenaments del club, Sergio Canales, Begoña Hornero, Carme Munné i Anna Ballet.

Arxivat a: Esports
Patinatge