Portada > Actualitat > Notícies > Se celebra la 14a Ruta dels Músics

Se celebra la 14a Ruta dels Músics

19/06/2023

El barri dels Gats s’omple d’artistes i grups locals durant el vespre del 16 de juny

La vila de Piera ha vibrat, un any més, amb la tradicional Ruta dels Músics. La iniciativa, que enguany ha celebrat la seva 14a edició, ha aplegat una quinzena d'artistes i grups musicals pierencs que han ofert actuacions a diversos indrets del barri dels Gats.

L'acte va començar a partir de les 21.30 hores amb una cercavila musical que va sortir de la plaça de la Creu i va passejar-se pels carrers pierencs amb la participació de la Marching Band de l'Aula Municipal de Música. A continuació, es va oferir a la plaça del Peix una actuació sorpresa a càrrec del grup de Diables de Piera i es va donar el tret de sortida d'un recorregut que va portar una quinzena d'actuacions simultànies a diversos espais del barri dels Gats.

La ruta va concloure cap a la mitjanit amb una batucada del grup de tambors Sbombats, tot i que després, el públic va poder continuar amb la jornada musical assistint a dos concerts als quals han actuat els grups Sin Reputación i AlricoKoco.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics
Ruta dels Músics