Portada > Actualitat > Notícies > Tot enllestit per la 16a Festa de la Diversitat

Tot enllestit per la 16a Festa de la Diversitat

26/06/2023

La proposta se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol al parc del Gall Mullat

Aquest cap de setmana té lloc a la pista del Gall Mullat la 16a Festa de la Diversitat. A partir de mitja tarda divendres, dissabte i diumenge un seguit de propostes musicals, exhibicions de ball, xerrades, concerts de temàtiques diferents, tallers familiars, exhibició de muay thay i espectacles. Tot això combinat amb una mostra gastronòmica paral·lela amb una oferta de plats africans, romanesos, equatorians, xinesos, alemanys, canadencs o mediterranis, entre altres.

La Festa de la Diversitat, organitzada per l'entitat que porta el mateix nom, i la col·laboració de l'Ajuntament i l'Associació de Dones de Piera, és un dels esdeveniments més participats de l'estiu i té també finalitats benèfiques.

Podeu consultar horaris i més detalls al document adjunt.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat

Arxius adjunts