Portada > Actualitat > Notícies > Piera viu la revetlla de Sant Joan

Piera viu la revetlla de Sant Joan

26/06/2023

La nit més curta de l’any aplega una gran participació entre la ciutadania

 La nostra vila s’acomiada de la celebració de la revetlla de Sant Joan, una proposta festiva i lúdica que enguany ha comptat amb la participació de centenars de persones. Durant el vespre del 23 de juny, la població va poder gaudir de la tradicional rebuda a la flama del Canigó, d’un sopar popular i d’una sessió de música i ball.

 L’activitat va començar a partir de les 20 hores, amb l’arribada del foc del Canigó, el qual es va passejar pels carrers centrals fins a arribar a l’Ajuntament, passant per indrets com la pl. del Sant Crist o la carretera del Bedorc, fins al parc del Gall Mullat.

 A continuació, es van engegar diverses actuacions a càrrec d’entitats culturals, es va llegir un manifest reivindicatiu i es va encendre la foguera. Cap a les 21.40 hores, un gran nombre de persones van sopar a una botifarrada, en la qual també es va poder menjar coca de Sant Joan.

 Per acabar la nit, la música va omplir la zona amb una actuació a càrrec de The Cobers Band i, després, amb els ritmes de DJ Mhodes.

Arxivat a: Cultura
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023
Sant Joan 2023