Portada > Actualitat > Notícies > Piera participa en els campionats de Catalunya de natació

Piera participa en els campionats de Catalunya de natació

03/07/2023

Aquest mes de juny s’han celebrat les competicions de natació de les categories alevina i infantil.

El Club Natació Piera (CNP) s’acomiada del mes de juny amb un recull d’èxits assolits per les esportistes del centre.

En primer lloc, la pierenca Marina García s’ha proclamat campiona de Catalunya a les piscines Picornell de Barcelona, del 17 al 19 de juny, en la prova de cent metres lliures, plata en dos-cents estils, bronze en cent metres braça i quarta posició en cinquanta metres lliures.

D’altre costat, l’esportista local Mencía Cardenal, ha participat del 29 de juny al 2 de juliol al campionat infantil celebrat a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona classificant-se entre les trenta primeres posicions del rànquing català, unes meritòries posicions per a l’alt nivell que hi ha en aquesta categoria.

El Club Natació Piera tancarà la temporada de campionats a les piscines M86 de Madrid al Campionat d’Espanya aleví els dies 13 al 16 de juliol, on Marina García representarà el nostre municipi en quatre proves.

Arxivat a: Esports
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació