Portada > Actualitat > Notícies > S’engega el cicle de concerts Música En Viu (MEV) 2023

S’engega el cicle de concerts Música En Viu (MEV) 2023

04/07/2023

La proposta musical de Viki and the Wild va obrir la programació el passat 30 de juny

El parc del Gall Mullat va acollir el 30 de juny el primer concert del festival Música En Viu (MEV), una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Piera amb la qual s’ofereixen actuacions musicals gratuïtes per a tota la ciutadania. La trobada es va dur a terme durant la celebració de la 16 edició de la Festa de la Diversitat i, setmanalment, s’organitzaran sessions musicals fins a finals d’aquest mes.

La jornada musical va ser protagonitzada per la cantant saragossana Viki and the Wild, nom artístic de Viki Lafuente, l’anomenada «Veu del soul aragonès», i qui va oferir al públic un recull de cançons inèdites del seu segon àlbum, les quals projecten un missatge de lluita personal i superació.

Les següents cites musicals del MEV es desenvoluparan cada divendres fins al 28 de juliol a la plaça del Peix, a partir de les 22 hores. La pròxima proposta serà el dia 7 i anirà a càrrec del pianista argentí Mario Parmisano, reconegut músic a l’àmbit del jazz internacional. El cicle continuarà amb concerts dels grups Bòssalo, trio de bossa nova; Port Bo, grup d’havaneres; i Irene Reig Trio, amb música dels gèneres bob i hard bop, propis del jazz. 

Consulteu al web municipal tota la informació sobre el cicle de concerts Música en Viu 2023.

Arxivat a: Cultura, Espectacles
MEV 2023
MEV 2023
MEV 2023
MEV 2023