Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de la Festa de la Diversitat

Èxit de la Festa de la Diversitat

05/07/2023

Centenars de persones s’apleguen al parc del Gall Mullat per gaudir de diverses propostes familiars

Piera dona per conclosa l’edició d’enguany de la Festa de la Diversitat, una proposta dirigida a apropar la diversitat cultural del món a la població pierenca i la qual ha esdevingut un dels esdeveniments més importants de la vila.

La trobada s’ha dut a terme aquest cap de setmana al parc del Gall Mullat, on s’hi ha instal·lat una zona amb parades gastronòmiques amb àpats estrangers, vint-i-quatre parades d’artesania, el Banc del Temps de Piera i dos firaires. A més, durant les jornades, el públic ha pogut gaudir de prop d’una trentena d’actuacions per a tots els gustos.

En concret, s’han dut a terme sessions musicals d'Albert Nieto, Kairo Life, Compotat de Manana, DJ Polo, los Cacris i Misha. A més, la canalla ha pogut participar en un taller de percussió a càrrec de Brincadeira, mentre que els Diables de Piera han ofert a la ciutadania l’espectacle «Paranoia», amb el qual s’ha posat punt final a la festivitat.

Disponibles totes les fotografies de la Festa de la Diversitat al nostre flickr Álbumes de Ajuntament De Piera | Flickr

 

Arxivat a: Cultura i espectacles, Festes
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat