Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per al torneig Vòlei Sorra Piera 2023

S’obren les inscripcions per al torneig Vòlei Sorra Piera 2023

11/07/2023

Les sol·licituds per participar en l’edició d’enguany de la competició es poden tramitar a partir del dia 12

Un any més, el col·lectiu Block Out organitza una nova convocatòria del torneig Vòlei Sorra Piera. La proposta esportiva se celebra anualment al nostre municipi gràcies a la col·laboració del Vòlei Club la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de Piera.

La competició es durà a terme els pròxims 18, 19 i 20 d’agost, i es preveu la participació d’uns cent quaranta equips i dues-centes persones. Amb això, des de l’organització s’ha anunciat que les inscripcions es podran tramitar en línia a partir de demà, 12 de juliol, a través del web inscripcions.cat.

Arxivat a: Esports
Vòlei
Vòlei
Vòlei