Portada > Actualitat > Notícies > La piscina acollirà a finals d’agost un espai per gaudir de la lectura

La piscina acollirà a finals d’agost un espai per gaudir de la lectura

14/07/2023

El projecte de la «Bibliopiscina» ofereix la possibilitat de llegir en un entorn lúdic i refrescant

La biblioteca local tancarà les portes entre el 24 d’agost i l’1 de setembre, ambdós inclosos. Durant aquests dies, s’engegarà la «Bibliopiscina», una proposta amb la qual el centre bibliotecari es trasllada a les instal·lacions de la piscina municipal, des d’on es continuarà promovent la lectura.

El servei estarà disponible de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Durant aquest horari, s’hi instal·larà un espai cobert amb una carpa, a on es col·locaran novel·les curtes, còmics o contes infantils, per ser llegits exclusivament dins el mateix recinte.

A més, es preveu dinamitzar les jornades amb jocs de taula i treballs manuals, i oferint a la ciutadania més menuda la possibilitat d’assistir a la lectura de contes, cada dia, a les 11 hores.

Arxivat a: Activitats d'estiu, Cultura
Bibliopiscina