Portada > Actualitat > Notícies > Dos àrbitres locals aconsegueixen l’ascens de categoria

Dos àrbitres locals aconsegueixen l’ascens de categoria

17/07/2023

Els pierencs Heaven Núñez i Marc Salinero pugen de rang arbitral

Aquest mes, en Heaven Núñez Ruiz i Marc Salinero Muñoz, dos àrbitres de Piera, han aconseguit dos importants ascensos en les categories arbitrals.

En concret, en Heaven ha pujat a Tercera RFEF després de ser el número u a les llistes oficials de tots els àrbitres de Primera Catalana, mentre que Marc Salinero he ascendit com a àrbitre assistent de Primera Catalana, també al primer lloc de la promoció.

En el cas del Heaven, qui va ascendir a Primera Catalana amb només 20 anys, ha estat cinc temporades a Primera Catalana, sense pujar en anteriors temporades a causa de lesions en moments clau de la temporada. Ara, debutarà en la categoria de Tercera RFEF en la seva vuitena temporada com a àrbitre, com a un dels més joves de la categoria – amb només 25 anys – i amb grans possibilitats de continuar la seva progressió cap a divisions més altes.

Pel que fa a Marc Salinero, després de cinc temporades com a àrbitre (tres temporades a la categoria de Tercera Catalana com a àrbitre principal), ha passat al cos específic d’assistents, animat per companys del propi Comitè d'àrbitres de l'Anoia, i rebent bones crítiques dels informadors quan sortia d'assistent en categories superiors, com Segona i Primera Catalana.

Des de l’Ajuntament de Piera, es felicita els dos àrbitres per la fita assolida i se’ls encoratja a continuar avançant en la seva carrera.

Arxivat a: Esports
Àrbitre
Àrbitre
Àrbitre