Portada > Actualitat > Notícies > La residència d’APINAS ampliarà les seves instal·lacions

La residència d’APINAS ampliarà les seves instal·lacions

20/07/2023

L'alcaldessa, Carme González, assisteix a l'acte de signatura del conveni del centre amb la Diputació de Barcelona

Avui, 20 de juliol, la batllessa de Piera, Carme González, ha assistit a l’acte de signatura d’un acord entre la residència d’APINAS per a persones amb discapacitat i Lluïsa Moret, presidenta de la Diputació de Barcelona, amb la qual s’atorga al centre una subvenció per ampliar i actualitzar-ne les instal·lacions.

L’espai, situat a la localitat veïna de Prats de Rei, és utilitzat per diverses persones procedents del nostre municipi. És una de les raons per les quals l’Ajuntament de Piera realitza una aportació anual a la residència, amb la finalitat de promoure la seva tasca a l’Anoia.

La intervenció suposarà una inversió de prop de deu milions d’euros; amb més de quatre milions provinents dels Fons Next Generation de la Unió Europea; i tres per part de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Benestar social
Residència d'ALPINAS
Residència d'ALPINAS