Portada > Actualitat > Notícies > Un dissabte de gala del Club Patinatge Artístic Piera

Un dissabte de gala del Club Patinatge Artístic Piera

24/07/2023

El passat 22 de juliol es va celebrar el festival de final de curs amb actuacions i convidats de gran nivell tècnic

El Club Patinatge Artístic Piera ha tancat una temporada plena d’èxits, amb set patinadores classificades per al Campionat de Catalunya o el Trofeu Federació en diferents categories, tres de les quals han aconseguit classificar-se  també per al Campionat d’Espanya. Totes elles van participar en el festival celebrat dissabte 22 de juliol. El públic assistent va poder gaudir dels seus programes individuals i també de les coreografies conjuntes de la resta de patinadores del club.

Aquest festival es va centrar en el món del cinema i va comptar amb coreografies que representaven pel·lícules tan conegudes com Moulin Rouge, Rio o The greatest Showman. Tant les patinadores més petites com les més veteranes van aconseguir animar el públic al mateix temps que mostraven el seu nivell tècnic.

La gala va comptar també amb la participació d’un quartet xou de Masquefa, campió de Barcelona en la modalitat de xou quartets promoció i sisè de Catalunya, que va oferir el seu número anomenat KOSMOS. Van assistir-hi també la Lucia Camarillo, campiona d’Espanya en la modalitat de Solo Dance, i classificada per al Campionat d’Europa, i Ferran Clavero, patinador amb el qual col·laboren els tècnics del club i que compta amb un gran palmarès, destacant una medalla d’or en el Campionat d’Europa 2022 i el Subcampionat d’Espanya 2023, que l’ha portat a classificar-se per als Campionats d’Europa i del Món.  

Des del club es vol agrair la seva feina als tècnics Begoña Hornero i Sergio Canales, a les entrenadores Carme Munné i Ana Ballet i a les monitores Patricia Pelegrin, Aina Muné, Gisela Albert, Noelia Corimanya i Aina Canals, així com a la junta i les famílies que donen suport a l’entitat.  

El club informa que s’han obert les inscripcions per a la temporada vinent. Les famílies interessades poden demanar informació enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Esports
Club Patinatge Artístic Piera
Club Patinatge Artístic Piera